prvi na guglu (google)

Kako biti prvi na guglu?

kako biti prvi na guglu

želite li biti prvi na guglu?

Ako ste prvi na Guglu za ključne reči koje su bitne u vašoj poslovnoj oblasti, vaš biznis će doživeti procvat.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO firma koja može vaš sajt da unapredi i da mu poveća šanse da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Saznajte u nastavku teksta zašto smo upravo mi programerska SEO firma koju treba da angažujete da vodi računa o vašem sajtu, tehnički ga usavrši i optimizuje vaš sajt za Gugl.

Ukoliko se pojavljujete kao prvi u pretraživaču, vaša firma će naći mnogo veći broj klijenata, partnera, i prodaće mnogo više usluga i proizvoda od konkurencije koja ne ulaže u optimizaciju sajta za Gugl.

Gugl rangira sajtove prema važnosti za određenu oblast poslovanja. Ali pored rangiranja prema kvalitetu sadržaja koji se nalazi na vašem sajtu, Gugl takođe procenjuje ukupni kvalitet vašeg sajta - njegovu bezbednost, dizajn i funkcionalnost. Gugl daje uputstva za sprovođenje najboljih metoda SEO optimizacije kako bi vaš sajt potencijalno bio prvi na Guglu.

Mi u potpunosti vladamo najboljim metodama SEO optimizacije sajta za Gugl. Naše ogromno iskustvo i brojni zadovoljni klijenti pokazatelj su da nećete pogrešiti ako nas angažujete da optimizujemo vaš sajt.

Optimizacija za Gugl - tehnički savršen sajt

Mi smo programerska firma ali i konsultantska, kao i marketinška. Na osnovu analize posetilaca vašeg sajta, savetujemo vas kako je najbolje da proširite svoje poslovanje, pridobijete nove klijente i osvojite nova tržišta. Kako bi vaš sajt imao sve neophodne elemente potrebne za prikupljanje informacija o vašim posetiocima pre svega ga moramo tehnički unaprediti a zatim pristupiti SEO optimizaciji za gugl.

Optimizacija sajta zahteva da sajt najpre bude usklađen sa najboljim tehničkim kriterijumima izrade sajta u smislu bezbednosti sajta, prilagođenosti za različite ekrane, čitljivosti i dizajna. Tehnički savršen sajt je najbolja preporuka Guglu da vaš sajt bolje rangira u Guglu. Samo uz kvalitetan sadržaj vaš sajt može da se nađe na prvoj stranici gugla.

SEO optimizacija - tačka na I

Zajedno sa vama najpre ćemo odrediti za koje ključne reči je važno da se vaš sajt pojavljuje na prvoj stranici Gugla. Potrebno je odrediti one pretraživačke reči koje će klijenti najverovatnije kucati u Guglu kada tragaju za uslugama koje vi pružate. SEO optimizacija podrazumeva potpunu modernizaciju i unapređenje sajta. Izborom SEO optimizacije, povećaćete broj posetilaca na vašem sajtu, ali ćete imati i tehnički savršen sajt koji će značajno doprineti vašem poslovanju.

Za sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Nećete pogrešiti ako nas angažujete da vodimo računa o vašem sajtu. Naša strast za tehničkim savršenstvom ulepšaće budućnost vašeg poslovanja!

Spektrum kooperativa!

Pročitajte i ovaj tekst o optimizaciji sajta.

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251