Sajt za udruženje građana

Izrada sajta za udruženje građana

sajt za udruženje građana

Izrada sajta za udruženje građana

Udruženje građana ima veliku potrebu da na kvalitetan način informiše svoje članstvo, simpatizere, donatore i građane o svom radu, svojim ciljevima, svojim rezultatima, uspesima i potrebama. Spektrum kooperativa je napravila veliki broj internet prezentacija za različita udruženja građana i do danas sa njima nastavlja kvalitetnu saradnju (neka od udruženja su: Pokret za slobodu, portal Radnik.rs, Grupa za konceptualnu politiku, portal Novi plamen, Centar za društvenu ravnotežu, i tako dalje).

Udruženje građana ima potrebu da ponekad na svakodnevnom nivou objavljuje nove vesti na svom internet portalu. Zato je važno da ima kvalitetan uređivački panel koji je jednostavan za upotrebu i koji omogućava automatsko pojavljivanje novih vesti na predviđenom mestu. Sem toga, udruženje građana ima potrebu da bude prisutno i na internet pretraživaču, i na društvenim mrežama, pa sajt treba da zadovoljava sve kriterijume SEO optimizacija kao i integraciju sa različitim društvenim platformama ali i integraciju sa finansijskim platformama koje omogućavaju prijem donacija za rad udruženja.

SEO optimizacija za udruženje građana

Internet prezentacija može da sadrži i kalendarski prikaz aktivnosti udruženja, grafički i interaktivan prikaz prikupljenih sredstava za određeni cilj udruženja, i mnoge druge interaktivne elemente koji posetiocima sajta kvalitetno dočaravaju aktivnosti udruženja.

Sem toga, optimizacija sajta za udruženje građana može da omogući udruženju da dođe do mnogo većeg broja posetioca preko ključnih reči koje su u vezi sa njegovim aktivnostima. Zato je važno da udruženje bude na prvoj stranici Gugla, ali i da bude prisutno na društvenim mrežama, kako bi povećalo efekte svog rada. Spektrum kooperativa u saradnji sa udruženjem može da sprovede sve što je potrebno da bi udruženje građana imalo kvalitetnu internet prezentaciju i moglo efikasnije da sprovodi svoje ciljeve. Biti prvi na Guglu za različite ključne reči koje su u vezi sa delatnošću jednog udruženja građana omogućava udruženju da na najefikasniji način širi informacije o svom delovanju, kao i o društvenom problemu koji želi da reši, ili o humanitarnom cilju koji želi da ostvari.

Saznajte od nas i od čega zavisi cena izrade sajta.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa izradom sajta i SEO optimizacijom i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Spektrum kooperativa!

Dodatno čitanje: Cena izrade sajta

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251