SEO firma

Potrebna vam je SEO firma i optimizacija sajta?

seo firma

Mi smo vaša SEO firma za optimizaciju sajta

SEO firma koja može da garantuje uspešnost SEO optimizacije sajta je upravo naša Spektrum kooperativa. Sa nama će vaš sajt vrlo verovatno biti prvi na Guglu. Mi smo SEO firma koja poseduje višegodišnje veliko iskustvo u brojnim uspešnim projektima. Sa nama je investiranje u SEO optimizaciju višestruko isplativo.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO firma koja može vaš sajt da unapredi s ciljem da se pojavljuje prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Iskusna SEO firma zna da Gugl drži u tajnosti neke od kriterijuma za rangiranje stranica u Guglu i da se oni mogu otkriti samo kroz brojna isprobavanja onoga što daje rezultate i onoga što ne daje rezultate. Iskusna SEO agencija takođe zna da je potrebno imati tehnički savršen sajt da bi objavljivanje novog sadržaja našlo svoj put do prve stranice Gugla.

SEO optimizacija unapređuje poslovanje

Iz tog razloga je SEO firma najpre programerska firma a zatim i marketinška. Potrebno je najpre tehnički usavršiti sajt a zatim pristupiti izboru najverovatnijih ključnih reči preko kojih će potencijalni klijenti doći do sajta koji se optimizuje. Na tu temu se zatim pišu informativni tekstovi, koji posetioca sajta treba da kvalitetno informišu o usluzi za koju je zainteresovan, i objavljuju na sajtu. Čitav ovaj proces sprovode za vas profesionalni programeri i tekstopisci Spektrum kooperative. Rezultati našeg rada su opipljivi i mogu se statistički prikazati kroz porast broja poseta sajtu upravo preko ključnih reči pretrage na kojima smo radili. Porast broja poseta sajtu povećava vašu popularnost kao pružaoca usluge iz vaše oblasti poslovanja, što se odražava na ukupno unapređenje vašeg biznisa.

SEO optimizacija sajta je delatnost koja objedinjuje različite ekspertske oblasti. Investiranje u optimizaciju sajta pokazuje da želite svoje klijente da informišete o svojim uslugama na kvalitetan način, što vas preporučuje kao pouzdanog partnera sa kojim treba uspostaviti poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Uz tehnički savršen sajt, koji je prilagođen za sve uređaje – i mobilne telefone i desktop računare, uz sajt koji je atraktivno dizajniran i visoko funkcionalan, optimizacija sajta dolazi kao ‘’tačka na I’’ koja će poslovanje vaše firme unaprediti u neslućenim razmerama.

Saznajte od nas i od čega zavisi cena izrade sajta.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom ili izradom sajta i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Vaša programerska firma Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251