SEO optimizacija

Potrebna vam je SEO optimizacija sajta?

seo optimizacija

SEO optimizacija sajta za Gugl pretraživač

SEO optimizacija (Search engine Optimization) – Optimizacija za internet pretraživač.

SEO optimizacija je postupak unapređenja vašeg sajta kako bi bio vidljiviji u pretragama koje se sprovode preko internet pretraživača kakav je, pre svega, Gugl. To unapređenje sprovodi se najpre u dva pravca. Unapređuju se tehničke performanse sajta. Sajt mora da bude bezbedan, lepo dizajniran, čitljiv na svim uređajima, od mobilnih telefona preko tableta do desktop računara, i da ima zadovoljavajuću brzinu. Pored tehničkog unapređenja, sajt mora da sadrži kvalitetne i informativne tekstove koji posetiocu pružaju sve relevantne informacije o uslugama koje ga zanimaju i koje istražuje pretragama na Guglu.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO firma koja može vaš sajt da postavi da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Dodatni podstrek internet pretraživaču da vaš sajt bolje rangira na svojim stranicama pretrage je ukoliko veći broj kvalitetnih sajtova ima linkove ka vašem sajtu i ka vašem sadržaju.

Svi ovi gore pomenuti procesi sastavni su deo SEO optimizacije na kojoj rade timovi sastavljeni od programera, marketinških stručnjaka, dizajnera i tekstopisaca. SEO firma koja objedinjuje eksperte za ove oblasti je upravo naša Spektrum kooperativa. Analiziraćemo vaš sajt i daćemo vam sugestije šta treba da se uradi na vašem sajt da biste u što kraćem roku značajno poboljšali svoju poziciju na Guglu. Biti prvi na Guglu znači biti prvi u biznisu a optimizacija sajta je potpuno usavršenje vašeg sajta koje treba da dovede do značajnog unapređenja vašeg biznisa i do višestruko isplaćene investicije u SEO optimizaciju.

SEO agencija koja ima uspešne projekte iza sebe je upravo ona firma koju treba da angažujete. Mi vam možemo pokazati naše uspešne projekte i garantovati da ćete biti zadovoljni našim radom. SEO optimizacija je najisplativija i najsigurnija investicija u vaše poslovanje. Uz nju će vaša popularnost rasti a vaš sajt i vaše društvene mreže imaće pregršt kvalitetnog materijala koji će vam pribavljati nove klijente, nove pratioce i nove posetioce vašeg sajta. Sem toga, SEO optimizacija je i statistička analiza posetioca vašeg sajta koja je od ogromne važnosti za donošenje povoljnih odluka o smeru u kojem će se kretati vaše poslovanje u budućnosti.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Saznajte od nas i od čega zavisi cena izrade sajta.

Vaša programerska firma Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251