Vođenje instagram profila

instagram marketing i promocija

vođenje instagram profila

Vođenje instagram profila - održavanje i uređivanje


Vođenje instagram profila kao najaktuelnije društvene mreže u svetu je prilika za promociju poslovanja koju nijedno preduzeće ne bi trebalo da propusti. Baš iz tog razloga kompanije sve više i aktivnije koriste ovu društvenu mrežu kao platformu za predstavljanje svojih proizvoda i usluga, za povezivanje sa svojim kupcima, klijentima i poslovnim partnerima.

Instagram vam omogućava da vaše poslovanje i brend učinite prepoznatljivim na jedan vrlo efikasan način - korišćenjem vizuelno atraktivnih objava. Naš profesionalni tim vam nudi prilagođavanje objava za različite društvene mreže pa time i za Instagram. Našu ponudu prilagođavamo ciljevima vašeg poslovanja, potrebama i mogućnostima pa je ona najpovoljnija moguća.

vođenje instagram profila

Kontaktirajte nas da dogovorimo paket usluga koji će unaprediti vaše poslovanje. Na mesečnom nivou ćemo analizirati efekte vaše promocije na društvenim mrežama, rast posećenosti sajta i broja pratilaca i napraviti izveštaj za vas o efektima reklamiranja. Na osnovu početnih analiza optimizovaćemo kampanju kako bi iz nje izvukli najveći mogući potencijal. Naš zajednički cilj je unapređenje vašeg poslovanja.

Vođenje instagram profila - cena


Cena uređivanja instagram profila zavisi od mnogo faktora kao što je frekventnost objavljivanja postova i storija, da li mi pravimo fotografije ili nam ih vi šaljete, kakve vizuale zahtevate i tako dalje. Trudimo se da uvek, u saradnji sa naručiocem, napravimo pogodan i povoljan mesečni paket koji će biti dobar za obostranu saradnju. Nudimo i popust za uređivanje većeg broja društvenih mreža na primer i Fejsbuka i Instagrama.

Da bismo ugovorili saradnju i održavanje instagram profila, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Uređivanje Instagram profila


Promotivni nastup na Instagramu treba da bude usklađen sa specifičnostima ove platforme a to su pre svega vizuelne objave koje se gledaju na mobilnim telefonima. Ukoliko su vaša ciljna grupa tinejdžeri i mladi, Instagram je prva društvena mreža koju bi trebalo da imate. Ta populacije je u većem broju prisutna na Instagramu nego na Fejsbuku.

Princip vođenja Instagrama zasniva se na pronalaženju sadržaja koji je usko povezan sa vašim poslovanjem. Atraktivni vizuali, duhovite rečenice, originalni naslovi i važne poruke koje šaljete pratiocima, veoma su bitni kako bi se izdvojili od konkurencije. Uređivanje Instagram profila zahteva prisutnost, komentarisanje objava i odgovaranje na komentare. Održavanje Instagram profila podrazumeva kreiranje sadržaja i reklama, kreiranje digitalne strategije, vođenje online kampanja za reklamiranje, pronalaženje određene ciljne grupe, organizovanje nagradnih igri, izgradnju online zajednice, prikazivanje vaših proizvoda i usluga, povećanje klikova i prodaje, širenje novosti vezanih za brend i slično. Osim toga, vodimo računa umesto vas o otvaranju Instagram naloga, njegovoj optimizaciji, sadržaju, imenu, promovisanju objava, o osobama koje treba pratiti, pozivanju drugih da prate vas i tako dalje. Takođe, vodimo računa o haštagovima koji odgovaraju vašem poslovanju.

Takođe, podrazumeva se i povezivanje sa drugim profilima i stranicama, odgovaranje na objave, poruke i komentare čime dolazite na korak bliže korisnicima. Kampanjom na društvenim mrežama dobijate povećanje posete i prodaje na sajtu, stvaranje brenda i pozitivnog mišljenja o brendu kao i komunikaciju i interakciju sa vašom ciljanom grupom. Naravno, na Instagramu može da se prikaže i opuštenija strana vašeg posla a to podrazumeva kačenje fotografija sa raznih događaja, fotografija iz kancelarije koje predstavljaju vaš radni dan, video zapisi novih reklama i slično. Na taj način poslaćete poruku korisnicima i prikazati da cenite svoje zaposlene i da funkcionišete kao jedan tim. Vrlo je važno da vaše objave budu raznovrsne, zanimljive i kreativne kako biste zadržali pažnju vaših pratioca i ostavili povoljan utisak na njih. Takođe ono što treba napomeniti kao bitnu stvar jeste dodavanje heštega na kraju naziva slike jer na taj način svi koji pretražuju taj hešteg dolaze do vašeg posta. Instagram je društvena mreža koja ima preko 450 miliona korisnika i upravo to je razlog zašto je Instagram prilika za unapređenje vašeg poslovanja koju ne trebate propustiti. Vođenje instagram profila prepustite stručnom timu naše Spektrum kooperative. Mesečna analiza efekata kampanje na društvenim mrežama pokazaće nam uspešnost naše saradnje i kako se ona odražava na vaše poslovanje, povećanje posećenosti vaših internet prezentacija i broja pratilaca na društvenim mrežama. Vodimo računa o interesima svakog klijenta kako bi svako bio zadovoljan saradnjom sa nama.

Da bismo ugovorili saradnju i održavanje instagram profila, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

*Možda vas zanima i Vođenje Facebook stranice.

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251