Vođenje instagram profila

instagram marketing i promocija

vođenje instagram profila

Vođenje instagram profila - instagram marketing i promocija

Vođenje instagram profila kao najaktuelnije društvene mreže u svetu prilika je za reklamiranje koju nijedno preduzeće ne bi trebalo da propusti. Baš iz tog razloga kompanije sve više i aktivnije koriste ovu društvenu mrežu kao platformu za predstavljanje svojih proizvoda i usluga, kao i za povezivanje sa svojim kupcima.

Princip vođenja Instagrama zasniva se na pronalaženju ključnog sadržaja koji je usko povezan sa vašim poslovanjem. Duhovite rečenice, originalni naslovi i važne poruke koje šaljete pratiocima, veoma su bitni jer je najvažnije izdvojiti se od konkurencije. Instagram zahteva prisutnost, da komentarišete objave i odgovarate na komentare. Takođe, neophodno je pratiti i novine koje Instagram nudi, kao i promene u algoritmu. Održavanje Instagram profila podrazumeva kreiranje sadržaja i reklama, kreiranje digitalne strategije, vođenje online kampanja za reklamiranje, pronalaženje određene ciljne grupe, organizovanje nagradnih igri, izgradnju online zajednice, prikazivanje vaših proizvoda i usluga, povećanje klikova i prodaje, širenje novosti vezanih za brend i slično.

vođenje instagram profila

Takođe, podrazumeva se i povezivanje sa drugim profilima i stranicama, odgovaranje na objave, poruke i komentare jer na taj način dolazite korak bliže korisnicima. Kampanjom na društvenim mrežama dobijate povećanje posete i prodaje na sajtu, stvaranje brenda i pozitivnog mišljenja o brendu kao i komunikaciju i interakciju sa vašom ciljanom grupom. Naravno, na Instagramu može da se prikaže i opuštenija strana vašeg posla a to podrazumeva kačenje fotografija sa raznih događaja, fotografija iz kancelarije, video zapisi novih reklama i slično. Na taj način poslaćete poruku korisnicima i prikazati da cenite svoje zaposlene i da funkcionišete kao jedan tim. Takođe ono što treba napomeniti kao bitnu stvar jeste dodavanje heštega na kraju naziva slike jer na taj način svi koji pretražuju taj hešteg dolaze do vašeg posta. Instagram je društvena mreža koja ima preko 450 miliona korisnika i upravo to je razlog zašto je Instagram prilika za unapređenje vašeg poslovanja koju ne trebate propustiti. Vođenje instagram profila prepustite stručnom timu naše Spektrum kooperative.

Da bismo ugovorili saradnju i održavanje instagram profila, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

*Možda vas zanima i Vođenje Facebook stranice.

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251