Vođenje LinkedIn profila

profesionalno, kvalitetno i efikasno

vođenje linkedin profila
i-mejl
telefon

Vođenje Linkedin stranice


Vođenje LinkedIn profila vam omogućava da poboljšate ukupnu profesionalnu prezentaciju svog poslovanja i svoje lične karijere. LinkedIn predstavlja društvenu mrežu, posebno dizajniranu za povezivanje sa novim poslovnim partnerima i drugim profesionalcima u svom poslu u cilju unapređenja vašeg poslovanja, razvoja karijere ili pronalaženja novog posla. LinkedIn nudi i mogućnost da aplicirate za posao i dobijate informacije o kompanijama koje vas zanimaju u cilju poboljšanja poslovne reputacije. Isto tako, LinkedIn pruža priliku da predstavite svoju firmu korisnicima ove mreže. Za razliku od drugih društvenih mreža, LinkedIn je u fokus stavio poslovni aspekt svojih korisnika i, kako služi izgradnji strateških poslovnih odnosa, nezaobilazan je u razvoju vašeg biznisa.

Ukoliko nemate vremena da sami vodite vaš Linkedin profil, naša Spektrum kooperativa može to da radi umesto vas. Kontaktirajte nas na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062/234-251.

vođenje linkedin profila

Zašto LinkedIn i da li ste znali da…


♦ se oko milion novih članova registruje na LinkedIn svake nedelje.

♦ svake sekunde, najmanje dve osobe otvore nalog na LinkedIn-u.

♦ LinkedIn u Srbiji ima preko 40.000 članova i godišnji rast je 30%.

♦ više od 2 miliona svetskih kompanija ima profil na LinkedIn Company Pages.

♦ su direktori svih kompanija sa liste Fortune 500 članovi LinkedIn-a.

Vođenje LinkedIn profila treba da dovede do unapređenja vašeg poslovanja i stoga treba da bude pažljivo osmišljeno da bi došli do svoje ciljne grupe i istakli se u odnosu na konkurenciju.

Uređivanje i održavanje LinkedIn profila


LinkedIn profil je vaša poslovna on-line vizit-karta, koja predstavlja vaš biznis i profesionalne sposobnosti radi što bolje promocije i informisanja vaših pratilaca. Zbog uspešnosti poslovnog umrežavanja ili direktnog povezivanja poslodavaca sa vama ako potražujete posao, to je mesto za razmenu vaše stručnosti i izgradnju poverenja i odnosa koji su potrebni za negovanje novih klijenata i kupaca. Iz tog razloga razmislite o pisanju profila orijentisanog na beneficije, tako da potencijalni partneri mogu prepoznati prednost rada sa vama.

Tim Spektrum kooperative će u dogovoru sa vama ozbiljno osmisliti vaš profesionalni LinkedIn profil sa kompletnom uslugom daljeg uređivanja i održavanja sa ciljem konstantnog unapređenja vašeg poslovanja.

Svaka društvena mreža ima specifičnosti u koje treba biti upućen, pa tako i LinkedIn, a naš tim može svojom stručnošću da za vas profesionalno:

♦ kreira poslovni profil na LinkedIn-u

♦ uredi već postojeći LinkedIn nalog profesionalno

♦ kreira izradu vašeg profesionalnog CV

♦ kreira prilagođeni LinkedIn URL

♦ kontinuirano ažurira profil (rezultati pretrage po kompanijama, lokacijama, poslovnim pozicijama i slično)

♦ profesionalne fotografije (posete profilu se povećaju čak do 21 % i dobijaćete 9 puta više zahteva za povezivanje)

♦ lektorisanje tekstualnih objava

♦ SEO optimizovanje tekstualnih objava

♦ kreiranje različitih vizuala prilagođenih za različite društvene mreže

LinkedIn je dragocen resurs za umrežavanje poslovnih firmi i profesionalaca, pribavljanje resursa i podrške, kao i izgradnju odnosa sa potencijalnim kupcima, klijentima i partnerima. Idealan je za vlasnike preduzeća, malih brand firmi sa sedištem u kući i freelancere, jer im može pomoći da grade posao i karijeru, a istovremeno da ostanu povezani sa spoljnim svetom. Na internetu imate dosta uputstava za kvalitetno vođenje LinkedIn stranice.

Vođenje LinkedIn profila i cena


Vođenje LinkedIn stranice je usluga koju pružamo firmama ili stručnim pojedincima u svojoj poslovnoj oblasti usklađujući sa vašim interesima. Cena uređivanja LinkedIn profila zavisi od mnogo faktora, kao što je frekventnost objavljivanja i kreiranja različitog sadržaja, kakve vizuale zahtevate, kao i da li već posedujete profil ili želite da ga mi napravimo umesto vas. Trudimo se da uvek, u saradnji sa klijentom, napravimo pogodan i povoljan mesečni paket koji će biti dobar za obostranu saradnju. Ulaganje u LinkedIn promociju je jedan od najsigurnijih načina povećanja profesionalnog angažmana i povezivanja sa drugim biznis korisnicima, jer to je mesto za razmenu vaše stručnosti i izgradnju poverenja i odnosa koji su potrebni za negovanje novih klijenata i kupaca.

Naša usluga je orijentisana ka rezultatu i usklađujemo našu uslugu sa ciljem da vam se isplati vaša investicija. Da bismo zajedno unapredili vaše poslovanje, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na e-mejl kontakt@spektrum.rs.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

Izrada sajta


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251