Vođenje društvenih mreža

profesionalno, kvalitetno i efikasno

vođenje društvenih mreža

Vođenje i održavanje društvenih mreža


Vođenje društvenih mreža i naloga na društvenim mrežama prepustite profesionalnom timu Spektrum kooperative ukoliko želite da imate opipljive i merljive rezultate vašeg prisustva na društvenim mrežama, da povećate broj pratilaca, povećate posećenost vašeg sajta i steknete nove mušterije, klijente ili poslovne partnere. Društvene mreže su idealan metod da skrenete pažnju na vaše poslovanje, proizvode, usluge i ukupne ponude. Zahvaljujući njima možete brzo da vaš brend učinite prepoznatljivim i poznatim.

Svaki uspešan biznis danas mora da bude prisutan na društvenim mrežama a neki svoj uspeh duguju upravo tome jer im one pružaju neograničen pristup kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Uspešna promocija na društvenim mrežama nekad može da bude ukupna marketinška aktivnost vaše firme i da vam drugi vid reklame uopšte ne bude potreban. Profesionalni Spektrum kooperative imaju veliko iskustvo u promociji biznisa na društvenim platformama i omogućiće vam rast vašeg biznisa i povećanje posećenosti vašeg sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama. Naše održavanje društvenih mreža garantuje uspešnu promociju vašeg poslovanja i vodi računa o njegovom rastu.

vođenje društvenih mreža

Vođenje i održavanje naloga na društvenim mrežama


Uređivanje društvenih mreža treba da poboljša vaše poslovanje na različite načine. Pažnju korisnika društvenih mreža privući ćete ukoliko su vaše objave kreativne, zanimljive i pažljivo osmišljene. Analizom najuspešnijih objava dolazite do zaključka o ukusu vaše publike, o periodu dana u kojem je objavljivanje najefikasnije i u kojem izaziva najveći broj reakcija korisnika društvenih mreža. Takođe, moći ćete da odredite koji dan u nedelji je najbolji za objavljivanje na profilima vaših društvenih mreža. Ovakvim pristupom izvući ćete maksimum iz onoga što društvene mreže mogu da pruže bilo da se oglašavate na Fejsbuku, Instagramu ili Linkedinu ili na nekoj specifičnijoj mreži kao što su Youtube, Vimeo, Flickr, Twitter ili Pinterest.

Tim Spektrum kooperative će u dogovoru sa vama osmisliti uspešnu strategiju i odgovarajući paket usluga održavanja društvenih mreža u skladu sa vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima kako bi naša ponuda bila povoljna za vas. Kroz svakodnevnu aktivnost na društvenim mrežama promovisaćemo vaše poslovanje a na mesečnom nivou pratiti rast dometa vaše promocije i njene rezultate. Na osnovu analize početnih nastupa vaše firme na društvenim mrežama, optimizovaćemo kampanju kako bi davala najbolje moguće rezultate za novac uložen u nju. Stvorićemo idelan kanal komunikacije sa vašim pratiocima i omogućiti vam da dođete do novih klijenata, mušterija i poslovnih partnera.

Cena profesionalnog vođenja naloga


Cena mesečnog paketa usluge zavisi od frekventnosti objavljivanja i od broja društvenih mreža koje budete odabrali za promociju vašeg biznisa. Zajedno sa klijentom pristupamo kreiranju najpovoljnijeg paketa usluga u skladu sa ciljevima njegovog poslovanja i klijentovim mogućnostima. Upravo zbog toga je naša ponuda najpovoljnija moguća. Osim toga, firmama nudimo i obuku njihovih zaposlenih kako bi samostalno vodili i uređivali naloge na društvenim mrežama.

Ukoliko nas angažujete za veći broj društvenih mreža, samim tim ponudićemo vam značajan popust.

Vođenje Facebook stranice


Vođenje Facebook stranice kao usluga profesionalne marketinške firme može da doprinese povećanju obima vašeg poslovanja, proširenju tržišta, dolasku do novih klijenata, kupaca i poslovnih partnera, kao i da dovede do opšte prepoznatljivosti vašeg poslovanja, vaših brendova i proizvoda. Osim toga, Fejsbuk omogućava momentalno širenje informacija o vašim novim uslugama, akcijama, popustima i povoljnostima. Na taj način ćete najlakše ostati u kontaktu sa starim i stalnim kupcima i klijentima. Upravo je ovo usluga za koju nas naši klijenti najčešće angažuju.

Vođenje Instagram profila


Vođenje Instagram profila od strane profesionalne marketinške firme vam pruža mogućnost da budete u neposrednom kontaktu sa korisnicima ove društvene mreže a to su pre svega mlađi internet korisnici kao posebna ciljna grupa. Ova platforma je posebno važna ukoliko je vizuelni element važan u vašem poslovanju. Ne treba zaboraviti da se Instagram po popularnosti i broju korisnika može meriti sa Fejsbukom.

Vođenje Linkedin stranice


Vođenje Linkedin stranice je usluga koju pružamo firmama kako bi predstavile svoje poslovanje. Linkedin je profesionalna mreža koja povezuje pojedince iz različitih poslovnih delatnosti i industrija i usko je namenjena razvoju karijere, povezivanju poslovnih partnera i povezivanju sa svojim specifičnim tržištem. Na Linkedinu dolazite u kontakt sa drugim profesionalcima u svom poslu - vlasnicima preduzeća, direktorima i menadžerima, inženjerima, lekarima i drugim stručnjacima. Linkedin je posebno važan za dolaženje do novih poslovnih partnera i kao takav nezaobilazan u razvoju vašeg biznisa.

Povećanje posećenosti sajta i broja pratilaca na društvenim mrežama treba da dovede do unapređenja vašeg poslovanja i stoga treba da bude pažljivo osmišljeno kako biste ostvarili svoje zacrtane ciljeve - došli do svoje ciljne grupe i istakli se u odnosu na konkurenciju. Reklama na internetu i vođenje društvenih mreža treba da budu pre svega efikasni, da vam omogućavaju realizaciju vaših planova i konstantno unapređenje vašeg poslovanja. Vođenje društvenih mreža doprineće ostvarenju vaših poslovnih ciljeva. Da bismo zajedno unapredili vaše poslovanje, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251