Cena izrade sajta

Zanima vas cena izrade sajta?

cena izrade sajta
i-mejl
telefon

Cena izrade sajta - od čega zavisi


Cena izrade sajta zavisi od brojnih faktora, pre svega od složenosti sajta koji zahteva vaša oblast poslovanja. Najvažnije je znati da, bez obzira na kompleksnost funkcija vašeg sajta, svaka izrada sajta mora da počiva na poštovanju brojnih standarda kvalitetne izrade. Dakle, bez obzira na to da li je vaš sajt jednostavan ili složen, da li ima jednu ili mnogo stranica, neophodno je da on bude napravljen prema određenim standardima. U suprotnom, vaš sajt vam može samo naneti štetu poslovanju, ili u najmanju ruku biti neefikasan i nekoristan. Ako već imate sajt, javite nam se da ga analiziramo i da vam kažemo šta je potrebno popraviti na njemu da bi bio uspešan.

Sajt, kao i svaka druga internet prezentacija, treba da unapređuje vaše poslovanje i da mu pruža suštinski doprinos. Neki od sajtova naših klijenata imaju posećenost veću od 30 hiljada mesečnih poseta. Jedino kvalitetno napravljeni sajtovi, u koje je uloženo puno vremena, mogu da povrate investiciju na pravi način. Da bi se postigli takvi ciljevi, nije dovoljno samo napraviti sajt. Na prvi pogled možda imate sajt ali da li vam on ičemu služi najvažnije je pitanje koje sebi treba da postavite. Spektrum kooperativa svojim klijentima izrađuje najkvalitetnije sajtove koji na različite načine unapređuju poslovanje i naš profesionalni tim to smatra glavnim ciljem izrade sajta.

Ukoliko vam je potrebna obična internet prezentacija bez složenih funkcionalnosti, cena izrade sajta može da bude i u iznosu od 100 evra. Ipak, da bi se vaš sajt razlikovao od drugih verovatno biste hteli i unikatni dizajn, što dodatno povećava cenu sajta. Izrada unikatnog sajta zahteva mnogo više angažmana i radnih sati nego izrada sajta po postojećim šablonima. Uz to, izrada unikatnog sajta zahteva angažman i web dizajnera koji će vam najpre predložiti veći broj rešenja kako biste izabrali ono koje vam se najviše dopada. Samim tim, izrada unikatnog sajta je mnogo skuplja jer je za njega potreban angažman većeg broja ljudi i na njega je potrebno potrošiti veći broj radnih sati.

Optimizacija sajta za Gugl pretraživač dodatno povećava cenu izrade sajta ali je ona višestruko isplativa. Naime, SEO optimizacija unapređuje vaš sajt kako bi mu se povećale šanse da se pojavljuje prvi na Guglu za veći broj ključnih reči koje korisnici unose u pretraživač, a te pretraživačke reči su u vezi sa vašim poslovanjem. Samim tim, bićete angažovani mnogo više nego vaša konkurencija i koristićete potencijal vašeg sajta u punoj meri. Takođe, posećenost vašeg sajta, uz pravilno investiranje, konstantno će rasti i na taj način doprinositi uspehu, vidljivosti i ukupnim dometima vašeg poslovanja.

Izrada WordPress sajta je među najjeftinijima a uz njega dobijate i solidan Sistem za upravljanje sadržajem (CMS – Content Management System), odnosno administrativni panel preko kojeg možete da objavljujete nov sadržaj na vašem sajtu, kao i da menjate postojeći. Zahvaljući njemu, sami ćete moći da objavljujete novi sadržaj na vašem sajtu a on će se automatski pojavljivati na unapred određenom mestu na sajtu.

Da biste saznali preciznu cenu izrade sajta, najpre je potrebno da nas kontaktirate i da precizno opišete kakav sajt biste hteli. Možete nas kontaktirati na i-mejl: kontakt@spektrum.rs, telefon: 062234251 ili Viber: 38162234251. Ukoliko ne znate kakav sajt vam je potreban, najpre nam recite što više detalja o vašem poslovanju, pa ćemo vas mi posavetovati kakav sajt bi mogao da unapredi vaše poslovanje. Garantujemo da će vam se cena izrade sajta koju budete platili, višestruko isplatiti.

Mi imamo brojne uspešne projekte iza sebe. Naši sajtovi se pojavljuju kao prvi za veliki broj onih pretraživačkih reči na čijem rangiranju smo se angažovali. Izrađujemo moderne i atraktivne sajtove, prilagođene za sve ekrane i sve uređaje. Ukoliko vam pravimo internet prodavnicu, ona će se odlikovati potpunom bezbednošću kako bi vaše mušterije bezbrižno mogli da unose poverljive podatke sa svojih platnih kartica i naručuju i kupuju proizvode od vas. Osim toga, možemo da redizajniramo i unapredimo vaš postojeći sajt kako bi vam koristio i unapređivao vaše poslovanje. Naš cilj je da unapređenjem vašeg sajta značajno unapredimo i vaše poslovanje. Zato nas kontaktirajte odmah, da vidimo šta zajedno možemo da uradimo za vaše poslovanje. Cilj treba da nam bude maksimalno iskorišćavanje potencijala koje sajt i druge internet prezentacije nose sa sobom, kako bi unapredili vaše poslovanje i učinili ga što uspešnijim.

Vaša Spektrum kooperativa!

kontaktirajte nas

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251