Internet prodavnica

potrebna vam je internet prodavnica?

internet prodavnica

Internet prodavnica - kvalitetna, bezbedna i stalno dostupna

Internet prodavnica postala je neophodnost svake kompanije kojoj može doneti znatno veći profit jer je “otvorena” stalno, radi non-stop, a njena prednost je još i u tome što postoji mogućnost kućne dostave, plaćanje pouzećem, karticom ili Paypalom, kao i provera dostupnosti određenog proizvoda.

Ukoliko smatrate da treba da povećate prodaju vaših proizvoda ili usluga i želite da na internetu proširite poslovanje vaše kompanije, onda ste na pravom mestu jer je Spektrum kooperativa programerska firma koja vam može to omogućiti na kvalitetan način.

Naime kako internet prodaja dobija sve veći značaj u poslovanju, internet prodavnica treba da bude prioritet svake kompanije i preduzeća, jer je otvorena na globalnom tržištu 24 sata dnevno. Prednost internet prodavnice je još u tome što su svi proizvodi na jednom mestu lepo složeni po kategorijama što omogućava vašim klijentima brzu i laku pretragu.

Tim Spektrum kooperative je tu da realizuje vaše ciljeve i kreira odgovarajući dizajn koji će biti pogodan za prodaju vašeg proizvoda ili usluge. Naša kompanija ima veliko iskustvo sa izradom internet prodavnice kao i sa vođenjem kompletnog poslovanja u vezi sa internet prodajom.

Mi smo tu da vam odgovorimo na sva pitanja ili nedoumice koje imate i da dođemo do rešenja u što kraćem mogućem roku. Naša rešenja su pogodna i za velika i mala preduzeća, kao i za pojedince i uvek smo dostupni za vas u koliko imate neko pitanje, potrebna vam je informacija ili za potrebne konsultacije. Zajedno ćemo doći do rešenja koje će unaprediti vaše poslovanje bez obzira na to da li već posedujete internet prodavnicu ili tek planirate da otvorite novu. Ukoliko ste zainteresovani za izradu internet prodavnice ili imate bilo kakvih pitanja u vezi iste, kontaktirajte nas putem telefona: 062234251  ili na e-mail:kontakt@spektrum.rs jer vam mi možemo pomoći da ostvarite buduće planove.

Vaša Spektrum kooperativa!

Pročitajte još i: Kako biti prvi na Guglu, i Izrada sajta.

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251