Povećanje posećenosti sajta

rast broja pratilaca na društvenim mrežama

povećanje posećenosti sajta

Povećanje posećenosti sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama

Povećanje posećenosti sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama služe povećanju vidljivosti vašeg poslovanja, brenda, proizvoda i usluga. Povećanjem posećenosti vašeg sajta i povećanjem broja pratilaca na društvenim mrežama povećavate šanse da prodate svoj proizvod, budete angažovani za sprovođenje usluge koju pružate, ili steknete novo poslovno partnerstvo. Povećanje posećenosti sajta omogućava unapređenje vašeg poslovanja a postiže se prvenstveno kroz povećanje vidljivosti u internet pretragama i na društvenim mrežama, kao i ciljanim reklamama na internetu. Neki od naših klijenata imaju posećenost veću od 30 hiljada poseta mesečno samo preko pretraga koje su u vezi sa njihovim poslovanjem. Te naše rezultate ćemo vam predstaviti na sastanku sa vama zajedno sa strategijom za ostvarivanje sličnih rezultata i na vašem sajtu.

Postoje brojni načini za povećanje posećenosti sajta. Najbolji rezultati se postižu kada se koriste svi istovremeno. Nabrojaćemo neke od njih:

povećanje posećenosti sajta

- Optimizacija sajta - služi poboljšanju pozicije vašeg sajta u internet pretragama. Optimizacija sajta podrazumeva tehničko unapređenje vašeg sajta koje je korisno samo po sebi. Ali, pored toga, takvo tehničko unapređenje sajta, u kombinaciji sa kvalitetnim sadržajem sajta i povratnim linkovima sa drugih sajtova, može da pozicionira vaš sajt tako da bude prvi na Guglu za različite pretraživačke reči. Iako je to teško postići, do sada nije postojala ključna reč za koju nismo uspeli da klijentov sajt rangiramo na prvo mesto. Posećenost sajtova nekih od naših klijenata je veća i od 30 hiljada poseta mesečno i to su samo one posete koje potiču od internet pretraga. Te rezultate ćemo vam i pokazati tokom potencijalnog sastanka s vama a takve rezultate možemo da postignemo i za vaše poslovanje. Naš sajt je prvi u internet pretragama za brojne ključne reči. Ako, na primer, unesete pretragu 'programerska firma' naš sajt će se pojaviti prvi. Putem neke od tih pretraga i vi ste došli do našeg sajta i na taj način mi dolazimo do svojih klijenata.

(Predavanje o SEO optimizaciji pod nazivom 'Kako biti prvi na Guglu' za studente FON-a održao je osnivač i programer Spektrum kooperative Milenko Srećković)

- Vođenje Facebook stranice - Kvalitetne i zanimljive objave na vašoj Facebook stranici povećavaju interesovanje za vaše poslovanje i povećavaju saobraćaj ka vašem sajtu i njegovu posećenost. Facebook omogućava povoljno i jednostavno informisanje i komunikaciju sa vašim pratiocima i može da značajno doprinese promociji vašeg poslovanja.

- Vođenje Instagram profila - Kao i u slučaju Fejsbuka, Instagram profil omogućava neposredniju komunikaciju sa vašim pratiocima i privlačenje njihove pažnje preko atraktivnih vizuala i slika.

- Reklama na internetu - Imamo veći broj portala na kojem možemo da informišemo čitaoce o vašem poslovanju i kvalitetu vaše usluge. Reklame objavljene na njima mogu da budu u obliku teksta, recenzije, intervjua ili internet banera. One su takođe korisne i za gore pomenutu SEO optimizaciju pošto pozicija vašeg sajta u rezultatima pretrage zavisi i od broja linkova koji ka njemu vode sa drugih kvalitetnih sajtova i portala.

- Promocija vašeg sajta na različitom promotivnom, štampanom materijalu - na brošurama, katalozima, lecima, biltenima, vizit kartama, bilbordima, i tako dalje. Pružamo uslugu grafičkog dizajna za sve vrste reklamnog materijala.

- Analiza poslovnih podataka omogućava optimizaciju vašeg poslovanja putem analize dostupnih podataka i nalaženja najoptimalnijih pristupa u pribavljanju novih klijenata. Analizom podataka kao što je podatak o posećenosti sajta može da se dođe do raznovrsnih zaključaka - na primer, u koje doba dana objavljena objava na vašim društvenim mrežama daje najviše rezultata i dovodi do najveće posećenosti. Takva analiza omogućava optimizaciju vaše kampanje, odnosno izvlačenje maksimalnih rezultata iz nje.

Da bismo ugovorili saradnju na povećanju posećenosti vašeg sajta, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs. Naš cilj je unapređenje vašeg poslovanja.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

*Pročitajte još i SEO Optimizacija.

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251