Povećanje posećenosti sajta

rast broja pratilaca na mrežama

povećanje posećenosti sajta
i-mejl
telefon

Povećanje posećenosti sajta i rast broja pratilaca na mrežama


Povećanje posećenosti sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama služe povećanju vidljivosti vašeg poslovanja, brenda, proizvoda i usluga. Povećanjem posećenosti vašeg sajta i povećanjem broja pratilaca na društvenim mrežama povećavate šanse da prodate svoj proizvod, budete angažovani za sprovođenje usluge koju pružate, ili steknete novo poslovno partnerstvo. Povećanje posećenosti sajta omogućava vam unapređenje vašeg poslovanja a postiže se prvenstveno kroz povećanje vidljivosti u internet pretragama i na društvenim mrežama, kao i ciljanim reklamama na internetu. Neki od naših klijenata imaju posećenost veću od više stotina hiljada poseta mesečno samo preko pretraga koje su u vezi sa njihovim poslovanjem. Te naše rezultate ćemo vam predstaviti na sastanku sa vama zajedno sa strategijom za ostvarivanje sličnih rezultata i na vašem sajtu.

Kontaktirajte nas na telefon: 062/234-251 ili na i-mejl: kontakt@spektrum.rs.

Postoje brojni načini za povećanje posećenosti sajta. Najbolji rezultati se postižu kada se svi oni koriste istovremeno. Nabrojaćemo neke od njih:

povećanje posećenosti sajta

- SEO optimizacija sajta - služi poboljšanju pozicije vašeg sajta u internet pretragama. Optimizacija sajta podrazumeva tehničko unapređenje vašeg sajta koje je korisno samo po sebi. Ali, pored toga, takvo tehničko unapređenje sajta, u kombinaciji sa kvalitetnim sadržajem sajta i povratnim linkovima sa drugih sajtova, može da pozicionira vaš sajt tako da bude prvi na Guglu za različite pretraživačke reči. Iako je to teško postići, do sada nije postojala ključna reč za koju nismo uspeli da klijentov sajt rangiramo na prvo mesto ili na prvu stranicu rezultata pretrage. Posećenost sajtova nekih od naših klijenata je veća i od više stotina hiljada poseta mesečno i to su samo one posete koje potiču od internet pretraga. Te rezultate ćemo vam i pokazati tokom potencijalnog sastanka s vama a takve rezultate možemo da postignemo i za vaše poslovanje. Naš sajt je prvi u internet pretragama za brojne ključne reči. Ako, na primer, unesete pretragu 'programerska firma' naš sajt će se pojaviti prvi. Putem neke od tih pretraga i vi ste došli do našeg sajta i na taj način mi dolazimo do svojih klijenata.

(Predavanje o SEO optimizaciji pod nazivom 'Kako biti prvi na Guglu' za studente FON-a održao je osnivač i programer Spektrum kooperative Milenko Srećković)

- Vođenje Facebook stranice - Kvalitetne i zanimljive objave na vašoj Facebook stranici povećavaju interesovanje za vaše poslovanje i povećavaju saobraćaj ka vašem sajtu i njegovu posećenost. Facebook omogućava povoljno i jednostavno informisanje i komunikaciju sa vašim pratiocima i može da značajno doprinese promociji vašeg poslovanja.

- Vođenje Instagram profila - Kao i u slučaju Fejsbuka, Instagram profil omogućava neposredniju komunikaciju sa vašim pratiocima i privlačenje njihove pažnje preko atraktivnih vizuala i slika.

- Reklama na internetu - Imamo veći broj portala na kojem možemo da informišemo čitaoce o vašem poslovanju i kvalitetu vaše usluge. Reklame objavljene na njima mogu da budu u obliku teksta, recenzije, intervjua ili internet banera. One su takođe korisne i za gore pomenutu SEO optimizaciju pošto pozicija vašeg sajta u rezultatima pretrage zavisi i od broja linkova koji ka njemu vode sa drugih kvalitetnih sajtova i portala.

- Promocija vašeg sajta na različitom promotivnom, štampanom materijalu - na brošurama, katalozima, lecima, biltenima, vizit kartama, bilbordima, i tako dalje. Pružamo uslugu grafičkog dizajna za sve vrste reklamnog materijala.

- Analiza poslovnih podataka omogućava optimizaciju vašeg poslovanja putem analize dostupnih podataka i nalaženja najoptimalnijih pristupa u pribavljanju novih klijenata. Analizom podataka kao što je podatak o posećenosti sajta može da se dođe do raznovrsnih zaključaka - na primer, u koje doba dana objavljena objava na vašim društvenim mrežama daje najviše rezultata i dovodi do najveće posećenosti. Takva analiza omogućava optimizaciju vaše kampanje, odnosno izvlačenje maksimalnih rezultata iz nje.

Da bismo ugovorili saradnju na povećanju posećenosti vašeg sajta, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs. Naš cilj je unapređenje vašeg poslovanja.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Studija slučaja: 26.700 poseta mesečno na sajtu klijenta samo preko internet pretraga


Na početku saradnju sa stomatološkom ordinacijom Gentle Touch iz Resavske ulice u Beogradu za cilj smo postavili unapređenje njihovog sajta kako bi se pojavljivao prvi na Guglu za pretrage koje su u vezi sa stomatološkim uslugama ove ordinacije. Radosno smo prihvatili ovaj zadatak.

Olakšavajuća okolnost bila je što je ova stomatološka ordinacija imala objavljene kvalitetne tekstove o svojim uslugama. Ti tekstovi, napisani od strane visoko profesionalnog tima ove ordinacije, zaista su pružali relevantne informacije čitaocima a to je jedan od bitnih Guglovih kriterijuma za bolje rangiranje tekstova. Međutim, sajt je tehnički bio u lošem stanju - nebezbedan, neprilagođen za mobilne telefone, sa mnogim nefunkcionalnim delovima. Pored toga, spamerski linkovi ka njemu prouzrokovali su Gugl zabrane.

Kada smo otklonili ove probleme i unapredili sajt, on je vrlo brzo postao sve dostupniji u Gugl pretragama i među prvima za brojne pretrage kao što su ''stomatološke usluge'', ''stomatološka ordinacija'', ''estetska stomatologija'', ''izbeljivanje zuba'', ''ispravljanje zuba'', i mnoge druge. Dodatno smo poboljšali njegovu poziciju kreiranjem kvalitetnih linkova sa naših drugih sajtova ka njemu.

Nakon naših intervencija ukupan broj poseta samo preko internet pretraga dostigao je cifru od 26.700 poseta. Toliki broj ljudi je u mesec dana posetio sajt tragajući za odgovorom na neki od svojih problema.

Optimizacija sajta podrazumeva realizaciju maksimalnih potencijala vašeg sajta. Mi to možemo da uradimo i to dokazujemo brojnim primerima sa sajtovima naših klijenata. Optimizacija sajta je uvek višestruko isplativa investicija ako angažujete kvalitetnu firmu.

Ukoliko i vi imate sajt i želite da vam se poveća posećenost ili na bolji način promoviše vaš rad, kontaktirajte nas na i-mejl kontakt@spektrum.rs ili na broj telefona: 062/234-251.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Vaša Spektrum kooperativa!

kontaktirajte nas

Mi smo profesionalna konsultantska, marketinška, programerska i SEO agencija koja unapređuje poslovanje svojih klijenata.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251