Povoljna izrada sajta

za unapređenje vašeg poslovanja

povoljna izrada sajta

Povoljna izrada sajta za unapređenje vašeg poslovanja

Povoljna izrada sajta potrebna je posebno preduzetničkim poduhvatima koji se nalaze na samom početku svog poslovanja.

Bez novca za investiranje, poslovnim poduhvatima koji započinju svoj biznis potrebna je što kvalitetnija internet prezentacija po što manjoj ceni. Umesto unikatnog razvoja internet prezentacije, kao povoljna izrada sajta predlaže se implementacija nekog od postojećih rešenja koje se klijentu daje da izabere.

Ipak, povoljna izrada sajta, čak i kod upotrebe postojećeg rešenja, sledi najkvalitetnije proizvođačke standarde, pre svega kada se ima u vidu brzina rada sajta, snažna bezbednost sajta, prilagođenost sajta svim uređajima - tabletima, telefonima, laptopovima i dekstop računarima, kao i sve one tehničke standarde koje zahteva dobra optimizacija sajta za internet pretraživač. Implementacija postojećeg rešenja mora da bude kvalitetna kako bi sajt na pravi način ispunio svoju ulogu i sve svoje potencijale.

Spektrum kooperativa sledi najbolje prakse u izradi sajtova, kao i najbolje prakse prilikom optimizacije sajta za Gugl. Da bismo pokazali kvalitet naše optimizacije, postavili smo naš sajt da se pojavljuje prvi na Guglu kada u pretraživaču ukucate frazu 'prvi na Guglu'.

Mi nismo samo programerska firma već smo i konsultantska i marketinška. Mi znamo kako da izaberemo i napravimo najbolje i najpovoljnije rešenje za vašu internet prezentaciju. Zajedno sa vama učestvovaćemo u razvoju vašeg biznisa i davati vam sugestije kakve sve mogućnosti možete da implementirate kako bi vaše poslovanje doživelo procvat.

Izrada sajta u našoj programerskoj firmi podrazumeva da je on usklađen sa najsavremenijim kriterijumima bezbednosti, kvalitetnog dizajna, dobre čitljivosti i prilagođenosti za sve širine ekrana. Brojni naši klijenti uverili su se da možemo značajno da unapredimo njihovo poslovanje unapređenjem njihovog postojećeg sajta ili izradom novog sajta.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa povoljnom izradom sajta i da biste nam preneli svoje želje u vezi vašeg poslovanja, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Pročitajte ovde kako se određuje cena izrade sajta.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251