Kreiranje sadržaja za sajtove

profesionalno, kvalitetno i efikasno

kreiranje sadržaja za sajtove
i-mejl
telefon

Kreiranje sadržaja za sajt


Osnovna stavka koja će zadržati posetioce na vašem sajtu jeste njegov sadržaj. Uopšteno rečeno, pravilno kreiranje sadržaja učiniće vaš sajt vidljivim na Guglu, a kvalitet samog sadržaja zadržaće pažnju klijenata/posetilaca na vašem sajtu. Postoje određena pravila koja se moraju slediti kako bi vaš sajt bio najrelevantniji u svojoj oblasti, i istakao se naspram vaše konkurencije. Spektrum kooperativa nudi uslugu kreiranja sadržaja za vaš sajt koji je zanimljiv i kreativan ali istovremeno sledi najsavremenije standarde za kreiranje veb sadržaja.

Najvažnije od svega u vezi sa sadržajem veb sajta jeste da preko sadržaja dobijate posećenost. Što je kvalitetniji sadržaj – posećenost vašeg sajta je veća. Da biste uspešno plasirali vaše usluge, morate obezbediti adekvatan sadržaj koji će zadovoljiti kriterijume interneta, odnosno Gugl pretrage, ali i zadovoljiti potrebe klijenata.

Kontaktirajte nas putem elektronske pošte na adresu: kontakt@spektrum.rs ili putem telefona na broj: 062/234-251

kreiranje sadržaja za sajtove


Pravila interneta:


Prvo pravilo koje ne treba mnogo objašnjavati glasi ne kopirajte tuđe tekstove. Takođe, ne duplirajte ni sopstveni sadržaj u istom obliku jer Gugl može vaš sajt kazniti nestankom iz rezultata pretrage.

Što se tiče pozicioniranja u pretrazi, vrlo je važno pratiti pravila SEO optimizacije teksta, koja, između ostalog, podrazumevaju i odabir ključne reči koja će se pojavljivati u tekstu, a za koju želite da Gugl rangira vaš sajt na što bolju poziciju. Na primer, ukoliko se tematika vašeg teksta odnosi na lekovito bilje, u njemu morate ponoviti ključnu reč lekovito bilje kako bi ga Gugl precizno znao šta mu je glavna tema, i vaš tekst ponudio onim korisnicima interneta koji u pretrazi kucaju lekovito bilje. Ali, to je samo jedan od osnovnih saveta.

Uvek obezbedite da novopostavljeni tekst prijavite Gugl Search konzoli kako bi se on evidentirao kao vaš, odnosno, da sprečite mogućnost da neko kopira vaš sadržaj i time vaš sadržaj postane plagijat. Takođe, važno je blokirati linkove sa spam sajtova.

Pravila vezana za posetioce:


Vaši sadržaji moraju biti jasni, neopterećujući, gramatički tačni i bez slovnih grešaka. Pravilo vezano za posetioce sajta jeste da suštinu izdvojite na početku. Sve ono o čemu ćete govoriti u tekstu, neka ukratko stoji u uvodu. Zatim, kroz podnaslove koji su pažljivo odabrani, obrađujete zadatu temu. Da biste tekst učinili privlačnijim, podnaslove ćete obeležiti većim ili podebljanim slovima, a da biste ga učinili neopterećujućim, sadržaj ćete podeliti na manje odeljke. Kada sve to uradite, potrudite se da vaš tekst nije monoton, pa dodajte adekvatne fotografije i grafičke sadržaje.

Ciljna grupa i rečnik:


Još jedan bitan parametar kvaliteta sadržaja za vaš sajt jeste rečnik. U zavisnosti od tematike sajta i od ciljne grupe kojoj je sadržaj sajta namenjen, prilagodite rečnik. Izbegavajte stručnu terminologiju, ili ako je ona neophodna, potrudite se da je bude što manje, uz obavezna objašnjenja. Takođe je važno izbegavati strane reči. Rečenice ne trebaju da budu previše duge, već u formi obaveštenja, koliko god je to moguće, i uvek se obraćajte čitaocu direktno.

Spektrum kooperativa:


Ukoliko nemate dovoljno vremena za pisanje tekstova za vaš sajt, ili, u određenom momentu želite da povećate njegovu vidljivost na Guglu, Spektrum kooperativa pruža uslugu kreiranja sadržaja po najkvalitetnijim standardima, a uz podršku najadekvatnijih stručnjaka za kreiranje veb sadržaja. Naš tim čine stručnjaci koji su našim klijentima omogućili prvo mesto na Guglu, i više desetina hiljada poseta samo preko Gugl pretraga.

Takođe, na raspolaganju su vam i druge naše usluge kao što su: izrada sajta, grafički dizajn, digitalni marketing, internet prodavnica, razvoj softvera, analiza poslovnih podataka, marketinške usluge na internetu, SEO optimizacija, pisanje tekstova i blogova, lektura i korektura, prevodilačke usluge, video produkcija kao i montaža i animacija.

Mi smo prvi na Guglu za većinu pretraga iz oblasti usluga koje pružamo, i možete se, u potpunosti, osloniti na naš recept uspeha.

Kontaktirajte nas putem elektronske pošte na adresu: kontakt@spektrum.rs ili putem telefona na broj: 062/234-251

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Vaša Spektrum kooperativa!

*Pročitajte još i Vođenje društvenih mreža.

Izrada sajta


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251