prvi na guglu

pomažemo vam da budete prvi na guglu

prvi na guglu

kako biti prvi na guglu

Biti prvi na Guglu u svojoj poslovnoj oblasti važno je za svaki biznis.

Ukoliko se vaš sajt pojavljuje kao prvi u pretraživaču, veća je šansa da će upravo vaša firma biti angažovana na određenom projektu ili da ćete upravo vi prodati određeni proizvod.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO agencija koja može vaš sajt značajno da unapredi kako bi mu povećala šanse da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Algoritmi koje Gugl koristi da bi rangirao sajtove prema važnosti za određenu oblast nisu u potpunosti dostupni javnosti. Ipak Gugl daje sugestije o najboljim tehnikama SEO optimizacije koje bi trebalo sprovesti na vašem sajtu da biste bili prvi na Guglu.

Mi kao SEO firma sledimo najbolje prakse SEO optimizacije sajta za Gugl. Naše dugogodišnje iskustvo i brojni uspešni projekti garancija su da će vam se isplatiti investiranje u SEO optimizaciju i da ćete vrlo verovatno biti prvi na guglu.

SEO agencija ne može da garantuje određenu poziciju na Guglu ali agencije mogu da pokažu uspešnost svojih prethodnih optimizacija. Iako Spektrum kooperativa ne može da garantuje određenu poziciju, može da garantuje da će vam se pozicija poboljšati, da će se povećati broj posetilaca na sajtu i da će vaš sajt biti značajno prisutniji. Odnosno, Spektrum kooperativa može da garantuje da će slediti najbolje prakse SEO optimizacije, u skladu sa savetima samih pretraživača, ali i u skladu sa svojim iskustvom stečenim u prethodnim uspešnim projektima.

Mi nismo samo programerska firma već i konsultantska, kao i marketinška. Možemo vam pružiti savete na osnovu analize posetilaca vašeg sajta u kom pravcu možete dalje da razvijate svoje poslovanje. Najpre moramo vaš sajt optimizovati kako bi imao sve neophodne alate za prikupljanje podataka.

Optimizacija sajta podrazumeva da je on usklađen sa najsavremenijim kriterijumima bezbednosti, kvalitetnog dizajna, dobre čitljivosti i prilagođenosti za sve širine ekrana. Jedino dobra SEO optimizacija sajta, koja poštuje sve ove kriterijume, može da omogući da se vaš sajt nađe na prvoj stranici gugla.

Naša izrada sajta vodi računa o svim zahtevima kvalitetne SEO optimizacije pa ćete našim angažovanjem na izradi sajta dobiti i optimizovan sajt. Naša cena izrade sajta je veoma povoljna.

Prvi na Guglu - prvi u biznisu

Brojni naši klijenti uverili su se da možemo njihov sajt da postavimo da bude prvi na guglu za pretraživačke reči koje oni izaberu. Izborom SEO optimizacije, izabrali ste potpunu modernizaciju vašeg sajta. Nakon SEO optimizacije, ne samo što ćete biti prisutniji u pretragama, već ćete imati potpuno modernizovan sajt koji će značajno unaprediti vaše poslovanje.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom poslovanju, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Biti prvi na guglu znači biti prvi u biznisu. Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251