Lektura teksta i korektura teksta

korektura teksta

Lektura i korektura teksta


Pružamo uslugu lekture i korekture vašeg teksta, kao i prevod sa engleskog jezika na srpski. Kontaktirajte nas na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062/234-251.

Lektura teksta podrazumeva ispravljanje gramatičkih i pravopisnih grešaka u vašem tekstu. Važan element ukupnog utiska koji ostavljate na svoje čitaoce i posetioce vaše internet stranice je poštovanje gramatičkih, stilskih i pravopisnih pravila. U suprotnom čitalac bi mogao da posumnja u vašu stručnost i profesionalnost. U najgorem slučaju, ne bi razumeo šta ste hteli da kažete ili bi vas pogrešno protumačio. Kako biste izbegli ovakvu zabunu, potrebna vam je lektura teksta.

Lektura teksta može da podrazumeva i ispravljanje stilskih grešaka kako bi se povećala razumljivost i čitljivost teksta. Korekcijom rečenične konstrukcije poboljšava se utisak koji ostavlja na čitaoca.

lektura teksta

Korektura teksta podrazumeva ispravljanje slovnih i znakovnih grešaka. ‘’Pojedena’’ slova ostavljaju utisak nemarnosti i nepažnje. Takođe, mogu da izazovu nesporazume i da dovedu do pogrešnog razumevanja. Kako biste izbegli sve ove probleme, korektura teksta vam je neophodna.

Pored ovih usluga, možda vam je potreban i prelom teksta i priprema vaše publikacije (knjige, kataloga, brošure, flajera, itd) za štampu. I to je usluga za koju vam stojimo na raspolaganju.

Ukoliko pripremate tekst za vaš sajt, stojimo vam na raspolaganju za SEO optimizaciju koja će vam pomoći da se vaš tekst bolje kotira u internet pretraživačima kao što je Gugl. Neki od sajtova naših klijenata imaju mesečnu posećenost od više desetina hiljada poseta samo preko internet pretraga. Ti naši klijenti svesni su potrebe investiranja u bolju pozicioniranost na Guglu i u optimizaciju svog sajta. Svesni su da je to investicija koja se višestruko vraća kroz povećanje posećenosti sajta a time i kroz broj prodatih proizvoda ili usluga, i broj novih klijenata, poslovnih partnera ili mušterija.

Ne zaboravite i da pružamo uslugu kreiranja sadržaja za vaš veb-sajt – pisanje tekstova za sajtove – i da kompletno uređivanje vašeg sajta možete da prepustite nama. Na taj način, prepuštate profesionalcima da vode računa o vašem sajtu i da vode računa o svakom detalju koji je važan za konstantno povećanje posećenosti vašeg sajta.

Lektura teksta, kao i korektura teksta, samo su deo ukupnog paketa usluga pažljivo osmišljenog da unapredi vaše poslovanje unapređenjem vaše internet prezentacije i marketinškog nastupa.

Kontaktirajte nas već danas na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na telefon: 062/234-251 kako bismo dogovorili sve detalje o našoj budućoj saradnji.

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251