Optimizacija sajta

Potrebna vam je optimizacija sajta za Gugl?

optimizacija sajta
i-mejl
telefon

Optimizacija sajta za Gugl pretraživač


Ukoliko želite da se vaš sajt pojavljuje kao prvi u internet pretragama za različite ključne reči koje se odnose na vašu oblast poslovanja, potrebna vam je optimizacija sajta. Bolja pozicija vašeg sajta u internet pretragama omogućiće vam povećanje njegove posećenosti i njegove ukupne vidljivosti. Na taj način, povećavate i šanse da prodate veći broj svojih proizvoda ili uslugu, dođete do novih poslovnih partnera ili ugovorite nove poslovne saradnje.

Optimizacija sajta je proces koji se u osnovi sastoji od tri glavne aktivnosti:
1) Tehničko unapređenje sajta prema kriterijumima internet pretraživača i najboljim standardima kvalitetne SEO optimizacije.
2) Kreiranje kvalitetnog i informativnog sadržaja za sajt koji se optimizuje.
3) Kreiranje linkova na drugim kvalitetnim sajtovima ka drugim sajtovima koji se optimizuje.

Optimizacija sajta omogućava da se vaš sajt pojavljuje na prvim stranicama pretrage kada internet korisnik unese određene ključne reči koje su u vezi sa vašim poslovanjem. Biti prvi na Guglu vrlo često znači biti prvi u biznisu. Optimizacija sajta vam je potrebna ako želite da klijenti dolaze do vas preko Gugla, da saznaju za vas preko Gugla i da prve utiske o vama stiču na osnovu vaše internet prezentacije i ukupnog prisustva na internetu.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO agencija koja može vaš sajt da unapredi kako bi mu se povećale šanse da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage. Naš sajt je prvi za brojne druge pretrage koje su u vezi sa našim uslugama. Iako je teško postići prvu poziciju na Guglu, do sada nije postojao SEO zahtev naših klijenata koji nismo uspeli da ispunimo. Posećenost nekih sajtova naših klijenata dostižu i do 30 hiljada poseta samo preko internet pretraga i prvi su za ogroman broj ključnih reči. To su sve rezultati koje vam na sastanku možemo detaljno predstaviti i istovremeno osmisliti strategiju za ostvarenje sličnog rezultata i na vašem sajtu.

kako biti prvi na guglu

Optimizacija sajta vam omogućava interakciju sa klijentom pre nego što ste zvanično započeli saradnju – radi se o onom prvom utisku koji je uvek najvažniji. Još pre nego što vas je klijent angažovao za određeni projekat ili kupio neki vaš proizvod, već ste mu pružili sve relevantne informacije o onome što ga zanima i što mu je potrebno, i ostavili ste povoljan utisak koji će dovesti do toga da vas klijent angažuje i da dobijete novu stalnu mušteriju ili poslovnog partnera. Iz tog razloga SEO optimizacija sajta je proces koji može dovesti do značajnog unapređenja vašeg biznisa, do značajno povećanog profita, i igra jako bitnu stavku za svako poslovanje koje se neprestano unapređuje i usavršava. Pokretanjem portala Prvi na Guglu hteli smo da čitaocima približimo važnost SEO optimizacije.

(Predavanje o SEO optimizaciji pod nazivom 'Kako biti prvi na Guglu' za studente FON-a održao je osnivač i programer Spektrum kooperative Milenko Srećković)

Optimizovan sajt predstavlja sveukupno unapređenje i usavršenje vašeg sajta jer podrazumeva i potpunu tehničku besprekornost i bezbednost vaše internet prezentacije, prilagođenost za sve uređaje i ekrane, ubrzanje vašeg sajta, kao i kreiranje i objavljivanje kvalitetnog, korisnog i informativnog sadržaja koje treba da ostavi povoljan prvi utisak na sve vaše buduće klijente. Investicija u optimizaciju sajta se uvek višestruko isplati na različite načine i upravo je to glavni razlog zašto se sprovodi i implementira.

Spektrum kooperativa nije samo programerska i SEO firma već pružamo i marketinške i konsalting usluge. Ako imate dileme u vezi sa tim kako optimizacija sajta može da pomogne vašem poslovanju, kontaktirajte nas da o svemu porazgovaramo do najsitnijih detalja. Želimo da i na vašem sajtu ostvarimo zavidne rezultate i verujemo da ćete nam biti još jedan uspešni partner kojim ćemo moći da se pohvalimo i da ćete nas preporučivati svojim prijateljima. Mi pružamo i brojne druge usluge koje mogu da unaprede vaše poslovanje i predstave ga u svetlu koje ono zaslužuje. U saradnji sa nama mi garantujemo da ćemo u svakom pogledu voditi računa o vašem najboljem interesu.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom, ili nekom drugom našom uslugom, i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs. Zajedno stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Saznajte od nas i od čega zavisi cena optimizacije sajta.

Vaša programerska firma Spektrum kooperativa!