Optimizacija sajta

Potrebna vam je optimizacija sajta za Gugl?

optimizacija sajta

Optimizacija sajta za Gugl pretraživač

Optimizacija sajta je proces koji se u osnovi sastoji iz tri dela:
1) Tehničko unapređenje sajta prema kriterijumima SEO optimizacije
2) Kreiranje kvalitetnog sadržaja na sajtu koji se optimizuje
3) Kreiranje kvalitetnih linkova na drugim sajtovima prema sajtu koji se optimizuje

Optimizacija sajta omogućava da se vaš sajt pojavljuje na prvim stranicama pretrage preko određenih ključnih reči koje su u vezi sa vašim poslovanjem. Biti prvi na Guglu vrlo često znači biti prvi u biznisu. Optimizacija sajta se radi kada želite da klijenti dolaze do vas preko Gugla, da saznaju za vas preko Gugla i da prve utiske o vama stiču na osnovu vaše internet prezentacije.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Time smo hteli da vam pokažemo da smo mi SEO agencija koja može vaš sajt da unapredi kako bi mu se povećale šanse da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Optimizacija sajta - prvi utisak

Optimizacija sajta vam omogućava interakciju sa klijentom pre nego što ste zvanično započeli saradnju – radi se o onom prvom utisku koji je uvek najvažniji. Još pre nego što vas je klijent angažovao za određeni projekat ili kupio neki vaš proizvod, već ste mu pružili sve relevantne informacije o onome što ga zanima i što mu je potrebno, i ostavili ste povoljan utisak koji će dovesti do toga da vas klijent angažuje ili da dobijete novu stalnu mušteriju. Iz tog razloga SEO optimizacija sajta je proces koji dovodi do značajnog unapređenja vašeg biznisa, do značajno povećanog profita, i igra jako bitnu stavku za svako poslovanje koje se neprestano unapređuje i usavršava.

Optimizovan sajt predstavlja sveukupno unapređenje i usavršenje vašeg sajta jer podrazumeva i potpunu tehničku besprekornost i bezbednost vaše internet prezentacije i vašeg prisustva na društvenim mrežama, kao i objavljivanje kvalitetnog sadržaja koje treba da ostavi povoljan prvi utisak na sve vaše buduće klijente. Investicija u optimizaciju sajta se uvek višestruko isplati na različite načine.

Spektrum kooperativa nije samo programerska i SEO firma već se bavimo i poslovnim konsaltingom i marketingom. Ako imate dileme u vezi sa tim kako optimizacija sajta može da pomogne vašem poslovanju, kontaktirajte nas da o svemu porazgovaramo do najsitnijih detalja. Verujemo da ćete nam biti još jedan uspešni partner kojim ćemo moći da se pohvalimo.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa SEO optimizacijom i da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Saznajte od nas i od čega zavisi cena izrade sajta.

vaša programerska firma Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251