seo agencija

SEO agencija koja vam garantuje uspeh

seo agencija

SEO agencija koja će unaprediti vaše poslovanje

SEO agencija koja može da unapredi vaš sajt kako bi mu se povećale šanse da bude prvi na Guglu za najrazličitije fraze koje internet korisnici unose u pretraživač je naša programerska firma Spektrum kooperativa.

Ako u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt će se pojaviti kao prvi na Guglu. Tom optimizacijom našeg sajta vam pokazujemo da smo mi SEO agencija koja može i vaš sajt da optimizuje za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Kao uspešna SEO firma to možemo da uradimo i za vaš sajt. Možemo vam garantovati da ćete biti zadovoljni našim radom i da ćemo zajedno da pratimo, iz meseca u mesec, kako se poboljšava vaše poslovanje usled kvalitetne SEO optimizacije. Ako se pojavljujete kao prvi na Guglu, maksimalizovane su šanse da upravo vaša firma bude angažovana od strane novog partnera, klijenta ili mušterije.

Mi smo i programerska firma ali i konsultantska i marketinška. Mi možemo da izvršimo analizu vašeg poslovanja i da vas posavetujemo kakav sajt da izaberete, i da vam kažemo šta je sve potrebno da se uradi sa vašim trenutnim sajtom kako bi se pojavljivao na prvoj stranici Gugla za različite pretrage koje su u vezi sa vašim poslovanjem i uslugama koje vi pružate.

SEO agencija u potpunosti unapređuje i usavršava vaš sajt jer ga usklađuje sa najsavremenijim tehničkim standardima izrade, bezbednosti i izgleda. Jedino uspešna SEO agencija kao što je naša može da vam garantuje da će se saobraćaj na vašem sajtu značajno povećati i da će vaša pozicija u pretraživaču biti značajno poboljšana.

SEO agencija koja unapređuje vaše poslovanje

Naši klijenti se brzo uvere da smo uspešna SEO agencija i da možemo poziciju njihovog sajta da unapredimo za različite pretrage koje internet korisnici svakodnevno unose u Gugl. Izborom naše SEO agencije, vaš sajt će u potpunosti biti unapređen da bi zadovoljio tehničke kriterijume koje Gugl zahteva da bi ga postavio na sam vrh. Naša SEO optimizacija vam omogućava da imate usavršen i modernizovan sajt koji će značajno doprineti vašem poslovanju. Optimizacija sajta će iz njega izvući maksimalni potencijal.

Saznajte od nas i od čega zavisi cena izrade sajta.

Da bismo ugovorili saradnju, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Mi smo SEO agencija koja je jedna od vodećih i najuspešnijih u Srbiji. Mi vam garantujemo da ćete biti zadovoljni našim radom. Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251