Reklama na internetu

Potrebna vam je reklama na internetu?

reklama na internetu

SPEKTRUM KOOPERATIVA: REKLAMA NA INTERNETU XXI VEKA

Reklama na intenetu će vam omogućiti da preteknete svoje konkurente. Iskoristite prednosti koje vam pruža Spektrum kooperativa.

U doba internet advertajzinga, vaš uspeh na tržištu nezamisliv je bez kvalitetno i atraktivno osmišljenog sajta, upadljivosti i dostupnosti vaše ponude na internetu, i targetiranja što šire grupe potrošača. Koji god da je vaš sektor poslovanja, profesionalni dizajn i prezentacija, istaknuta i jasna reklama, i inventivna marketinška strategija nužni su preduslovi i garancija vašeg uspeha.

Stručni tim Spektrum kooperative brine se o svim pomenutim aspektima. Profesionalni programeri i dizajneri izradiće originalan i tehnički besprekoran sajt, prilagođen vašoj ponudi, dostupan na svim vrstama uređaja (mobilnim telefonima, laptopovima, tabletima, desktop računarima), i sposoban za eventualna naknadna unapređenja. Uz pomoć SEO optimizacije, bazirane na standardnim rečima i konstrukcijama koje potrošači koriste pri pretrazi u vašoj sferi poslovanja, vaš sajt će imati veće šanse da bude prvi među ponuđenim Gugl rezultatima – po znatno jeftinijoj ceni od plaćanja Gugl reklame – a uz odabir adekvatnih ključnih fraza i izraza, doprećete i do mnogo većeg broja novih potencijalnih klijenata. Uz to, stručnjaci Spektrum kooperative biće vam neprestano na raspolaganju za konsultacije i odluke oko svih aspekata vaše marketinške strategije, prezentacije, i unapređenja vaše ponude – u cilju postizanja što bržih i konkretnijih rezultata. Kvalitet, prvenstvo, i efikasnost: to su prednosti koje vam garantuje saradnja sa nama.

Od navedene kompletne ponude Spektrum kooperative, sami se možete opredeliti koji nivo usluga vam najviše odgovara – od čega zavisi i cena našeg angažovanja.

Cena izrade sajta procenjuje se prema njegovoj složenosti, detaljnosti i inventivnosti, i kreće se od 100 evra, za običnu internet prezentaciju, do viših cena za unikatne sajtove, uz više ponuđenih dizajna i kompleksnije konstrukcije, koje odstupaju od već postojećih šablona. Ako želite upečatljivost i originalnost, neophodne za dobru reklamu, unikatni sajt je pravi izbor za vas.

SEO optimizacija takođe povećava cenu izrade sajta, ali vam omogućava da se vaš sajt pojavljuje prvi na Guglu, odnosno prvi pri Gugl pretragama: što je od neprocenjive vrednosti i samo po sebi i zbog kotiranja u odnosu na konkurenciju, i svakako će vam se višestruko isplatiti.

Među najjeftinije opcije spada izrada WordPress sajta, koja uključuje i solidan Sistem za upravljanje sadržajem (CMS: Content Management System) – tj. administrativni panel za objavljivanje novog i izmenu postojećeg sadržaja.

Kako biste se informisali o tačnim cenama naprednijih usluga, kontaktirajte Spektrum kooperativu, i precizno opišite kakav sajt odgovara vašim potrebama, kakav dizajn imate na umu, i šta vas zanima od svih ponuđenih opcija. Naši programeri mogu redizajnirati i već postojeće sajtove – a brojni već ostvareni, uspešni projekti najbolje svedoče o našoj efikasnosti.

Kontaktirajte nas preko imejla: kontakt@spektrum.rs, telefona: 062234251 ili Vibera: 38162234251.

Modernizujte svoju reklamu i unapredite svoje poslovanje sa nama!

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa povoljnom izradom sajta i da biste nam preneli svoje želje u vezi vašeg poslovanja, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251