Sajt agencije za nekretnine

Potreban vam je sajt za agenciju za nekretnine?

sajt agencije za nekretnine

Izrada sajta za agenciju za nekretnine

Potreban vam je sajt za Agenciju za nekretnine? Spektrum kooperativa nudi moderan i atraktivan izgled sajta za nekretnine, jednostavan panel za uređivanje sadržaja na sajtu, prilagođenost sajta za sve uređaje – mobilne telefone, tablet uređaje, laptopove i desktop računare – i sve društvene mreže, prikupljanje i analizu podataka o posetama i korišćenju sajta, kvalitetnu SEO optimizaciju sajta, integraciju različitih funkcionalnosti kao što su prijavljivanje na newsletter listu, deljenje sadržaja na društvenim mrežama, prikaz nekretnina na Google mapi, i mnoge druge.

Pored toga, Agenciji za nekretnine nudimo i uslugu dizajniranja newslettera, dizajniranja sadržaja za društvene mreže, pisanje tekstova za Blog i za potrebe SEO optimizacije, dizajniranje promotivnog materijala – vizit karti, fascikli, flajera i letaka, brošura, kataloga, i svega ostalog, kreiranje i montiranje video materijala, fotografisanje, i tako dalje. Takođe, postoji mogućnost i dogovora oko reklamiranja određenih nekretnina preko portala Preporučujemo.

Kontaktirajte nas za dogovor o svim detaljima. Mi smo ne samo programerska, već i marketinška i konsalting agencija. Mi vam možemo pomoći da značajno razvijete i unapredite svoj biznis. Za vaš biznis bitna je dobra SEO optimizacija (optimizacija sajta) i da se vaš sajt pojavljuje prvi na Guglu za različite pretrage koje se unose u pretraživač a koje su u vezi sa vašim poslovanjem. SEO optimizacija za agenciju za nekretnine je takođe nešto u čemu smo veoma stručni i gde opipljive rezultate kroz porast poseta možete videti već posle par meseci. Tekstualni sadržaj koji bismo proizvodili za vaš sajt bi skrenuo pažnju na vaše poslovanje i internet korisnika i internet pretraživača. Analiziranjem podataka o posetama na vašem sajtu možemo otkriti u kom pravcu biste trebali da razvijate svoje poslovanje i na koji način biste mogli da dođete do novih klijenata.

Sajt agencije za nekretnine je vaša i lična karta i prvi utisak koji ostavljate na klijenta. Zato je važno da izrada sajta agencije za nekretnine bude prepuštena profesionalcima koji bi vodili računa o svakom aspektu vašeg poslovanja.

Da bismo dogovorili sve detalje u vezi sa uslugama koje su vam potrebne, da biste nam preneli svoje želje i informisali nas o svom radu, kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Saznajte i od čega zavisi cena izrade sajta.

Vaša programerska firma Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251