programerska firma

Potrebna vam je programerska firma?

programerska firma

Programerska firma sa brojnim uspešnim projektima

Mi smo programerska firma koja može da unapredi vaše poslovanje svojim sveobuhvatnim pristupom. Mi smo i konsalting i marketinška firma, i možemo vam omogućiti da, uz pomoć najsavremenijih tehnologija, značajno poboljšate svoje poslovanje i dođete do mnogo većeg broja klijenata, poslovnih saradnika i mušterija.

Kako to postižemo?

Kao programerska firma mi najpre možemo da vam napravimo kvalitetnu internet prezentaciju, ili internet prodavnicu, a zatim možemo da vam omogućimo da budete prisutni u brojnim najkorišćenijim internet pretragama kako biste potencijalno bili prvi na Guglu.

Osim toga, mi posedujemo brojne alate na osnovu kojih možemo da analiziramo podatke koji su u vezi sa vašim poslovanjem. Na primer, mi možemo da vam kažemo šta je od vaših proizvoda najtraženije na internetu, čime bi trebalo da dopunite asortiman, gde možete da očekujete povećanje prodaje, i mnoge druge stvari.

Kada u pretraživaču ukucate 'prvi na guglu', naš sajt se pojavljuje kao prvi na Guglu. Optimizacijom ove naše stranice hteli smo da vam pokažemo da smo mi SEO agencija koja može značajno da unapredi vaš sajt kako bi mu se povećale šanse da se pojavljuje kao prvi na Guglu za najrazličitije pretrage.

kako biti prvi na guglu

Naša optimizacija sajta značajno će povećati posećenost vašeg sajta, poboljšati njegovu poziciju na Guglu za najrazličitije pretrage i omogućiti vam povraćaj vaše investicije u SEO optimizaciju.

Našim angažovanjem dobićete sajt koji je usklađen sa najsavremenijim standardima bezbednosti, kvalitetnog dizajna, dobre čitljivosti i prilagođenosti za sve širine ekrana. Osim toga, sadržaj ovakvog sajta biće relevantan za različite pretrage čime će povećati šanse da se nađe na prvoj stranici Gugla. A moći ćete da očekujete i brojne korisne savete kako da dodatno unapredite vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas da bismo vam poslali preciznu ponudu nakon što analiziramo vaš sajt. Saznajte i od čega zavisi cena izrade sajta. Kontaktirajte nas i ako su vam potrebni izrada sajta, redizajn sajta, SEO optimizacija ili izrada internet prodavnice.

Kontaktirajte nas na telefon 062234251 ili na i-mejl kontakt@spektrum.rs

Zajedno sa vama stvaramo budućnost vašeg poslovanja!

vaša programerska firma Spektrum kooperativa!

Web razvoj


Izrađujemo, dizajniramo, optimizujemo i održavamo internet sajtove. 

Grafički dizajn


Dizajniramo knjige, brošure i reklamni materijal. Dodatne usluge: lektura, korektura i prevođenje. 

Digitalni marketing


Pripremamo i uređujemo sadržaj na internet stranicama i društvenim mrežama, osmišljavamo internet kampanje i dizajniramo newslettere. 


Internet prodavnica


Ugrađujemo internet prodavnicu na vaš sajt. 

Razvoj softvera


Pravimo softver prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Analiza poslovnih podataka


Najsavremenije tehnike za analizu vaših podataka i donošenje poslovnih odluka. 


Prvi na Guglu


SEO optimizacija vašeg sajta za internet pretraživače 

Reklame na portalu Preporucujemo.rs


https://preporucujemo.rs/ 

Pisanje tekstova i blogova


Produkcija sadržaja za vaš sajt. 


Lektura, korektura i prevođenje


Sređujemo vaše tekstove. 

Video produkcija


Izrada video reklama. 

Montaža i animacija


Montiranje vašeg video materijala i animacija logoa 


Tim

Milenko Srećković
milenko srećković

lead developer

Sanja Solunac
sanja solunac

creative director

Miloš Jovanović
miloš jovanović

IT consultant

klijenti

client

Jelena Krstić

Pevačica

Oduševljena sam profesionalnim pristupom i efikasnošću Spektrum kooperative i toplo preporučujem njihove usluge.

client

Ana Rasel - Omaljev

Likovna galerija ''Contemporary Balkan Art''

Tim Spektrum kooperative odgovorio je na naše zahteve vrlo brzo, i već za par dana imali smo sjajnu saradnju i rezultate!

client

Mišo Filipovac

Umetnik

Zadovoljan sam našom saradnjom. Sve je brzo i lako izvedeno, naročito korisno za neodlučne klijente kojima je potreban savet iskusnog tima.

client

Ljiljana Stefanović Teodosijević i Srđan Teodosijević

Best Real Estate

Veliko nam je zadovoljstvo da smo pronašli tim mladih, talentovanih ljudi koji profesionalno pristupaju svom poslu, razumeju potrebe klijenta i pružaju punu podršku u svakom segmentu rada.

client

Ivica Mladenović

Urednik srpskog izdanja ''Le Mond Diplomatique'' i ''Novog Plamena

Naše iskustvo sa Spektrum kooperativom je sjajno. Zaista smo prezadovoljni saradnjom: od brzine izrade sajta, preko operacionalizacije svih naših zahteva, fantastičnih sugestija, međusobne komunikacije, pa do finalnog proizvoda. Toplo preporučujemo.

kontaktirajte nas

kontakt informacije

Mi smo profesionalni tim u oblasti web i grafičkog dizajna, softverskog razvoja i marketinga. Imamo inovativna, atraktivna i brza rešenja za vašu upečatljivu internet prezentaciju. Kontaktirajte nas za pomoć u bilo kojoj fazi vašeg projekta.

www.spektrum.rs
kontakt@spektrum.rs
062234251
Viber/WhatsApp:+38162234251